Toegang onderweg

Volledige toegang via iPad of andere tablet en gebruik de mobiele app voor zowel Android als iOS voor snelle toegang tot de belangrijkste functies, zoals materiaalregistratie, fotodocumentatie, urenregistratie en nog veel meer.

De mobiele toegang garandeert dat zowel u als uw medewerkers op de hoogte zijn van de werkzaamheden voor de dag, zodat misverstanden en eindeloze berichten en gesprekken worden voorkomen. U kunt de communicatie met uw medewerkers dus verbeteren.

Alles direct bij de hand

Dankzij de mobiele app van Minuba kunt u zich richten op wat echt belangrijk is – het werk. Door werktijd, materialen of kwaliteitsregistraties toe te voegen als u bij de klant bent, kunt u de benodigde projectadministratie afsluiten, zodra u weggaat bij de klant. Zo wordt niets over het hoofd gezien en wordt alles gefactureerd.

Snelle toegang tot uw werk

Als u medewerkers bij uw bedrijf hebt die zich bezighouden met de planning, heeft Minuba goed nieuws voor u. De planner kan de meeste werkzaamheden doen, zonder naar verschillende pagina’s te hoeven gaan. Het aanmaken van orders, registreren van uren of opmerkingen aan de rest van het personeel – alles is mogelijk, zonder in de eigen gegevens te verdrinken.

Alle platformen zijn beschikbaar

Wij snappen dat de techniek overweldigend kan zijn en daarom is een app ontwikkeld die op de meeste platformen werkt. Ongeacht of u iOS of Android gebruikt, wij ondersteunen beide.