Registreer je hier als klant van Bouwmaat voor een demo account van Minuba en probeer Minuba 30 dagen gratis! Begin vandaag nog met meer overzicht, efficiëntie en verbeterde liquiditeit en maak meer winst. Als je je voor 30 november aanmeldt als klant, geeft Bouwmaat jou de eenmalige set-up t.w.v. € 649 cadeau en kun je dus snel en extra voordelig aan de slag.


Registreer je hier als klant van Bouwmaat voor een demo account van Minuba en probeer Minuba 30 dagen gratis. Je wachtwoord sturen we via de mail en je kan meteen aan de slag. Na de eerste 30 dagen maak je als klant van Bouwmaat gebruik van het tijdelijke introductieaanbod. Je kan dan 6 maanden gebruik maken van alle voordelen van Minuba voor slechts € 180. Namens Bouwmaat ontvang je de eenmalige set-up kosten van € 649 voor € 0. Zo kun je dus snel en extra voordelig starten met het maken van meer winst.

Je krijgt:

  • Eenvoudig offertes en orders aanmaken
  • Klussen plannen en alles overzichtelijk op de digitale werkbon zetten
  • Materialen en prijzen opzoeken bij Bouwmaat
  • Gratis app voor iOS en Android
  • Uren en materiaal voor klussen registreren (waar en wanneer dan ook)
  • Digitale checklists en opleverrapporten invullen en ondertekenen
  • Afbeeldingen, documenten en notities toevoegen
  • Snel en eenvoudig factureren

… en meer!

Meer tijd voor die dingen die voor jou echt belangrijk zijn!

Minuba is de grootste leverancier van online klussenbeheer voor Noord- en Zuid-Europese bedrijven in de handel en dienstverlening. Wij helpen onze klanten professioneel te ondernemen en door middel van meer overzicht, efficiëntie en verbeterde liquiditeit meer winst te maken. Daarom maakt Minuba het je makkelijk om eenvoudig uren, materialen en documentatie, zoals foto’s, te registreren, waarna de factuur snel met een druk op de knop naar de tevreden klant kan.

Minuba helpt klanten om van “bedrijf naar onderneming” te komen en we zijn daarom blij dat onze klanten gebruik kunnen maken van de samenwerking tussen Bouwmaat en Minuba.