Nieuws

 • Support is gesloten op vrijdag 2 november

  Minuba’s support is gesloten op vrijdag 2 november Bij Minuba werken we er voortdurend aan betere service te kunnen leveren, daarom is het van belang dat onze supportmedewerkers mogelijkheid hebben dit sammen te trainen. Supporten zal weer beschikbaar zijn op 5 november vanaf 8:00 Supports openingsuren: Maandag – vrijdag: Telefonisch 08:00 – 15.30 E-mail kl. […]

  Meer lezen...
 • 11 oktober kan de Minuba server ontoegankelijk zijn

  Om de updates voor oktober te implementeren is de server even offline Donderdag 11 oktober worden de updates voor oktober geïmplementeerd. Dit betekend dat Minuba mogelijk niet toegankelijk is tussen 18:00 en 24:00. In de nieuwsbrief van oktober kun je meer lezen over de veranderingen.

  Meer lezen...
 • Nieuwsbrief juli 2018

  Lees over de nieuwe updates van juli hier. Nu kan je bijvoorbeeld binnenkort factureren via de App en de verwerking van materiaalregels op je materiaalregistratie is sterk verbeterd! 

  Meer lezen...
 • 14 juni is de Minuba-server tijdelijk offline

  Om de updates voor juni te implementeren is de server tijdelijk offline Donderdag 14 juni maken we gebruik van ons service-window om de updates voor juni te implementeren. Dat betekent, dat de server offline is tussen 18:00 en 24:00 In de nieuwsbrief van juni kunt u lezen over de nieuwste update.

  Meer lezen...
 • Deens order- en projectbeheer voor Nederland

  Minuba’s Nederlandse countrymanager Gert-Jan Jense. Minuba heeft zich gevestigd in Nederland Niet alleen bedrijven in de Deense bouwsector realiseren zich dat het tegenwoordig noodzakelijk is om te beschikken over efficiënte IT-tools om van hun bedrijf een succesvolle onderneming te maken. Als een van de grootste spelers op de Deense markt op het gebied van order- […]

  Meer lezen...