[App] Voer een QR-code in voor je installaties

Je hebt nu de mogelijkheid om een ​​QR-code aan te maken voor je installaties, zodat jullie installaties snel terug kunt vinden als jullie op pad zijn naar jullie klanten.

Wanneer je op Installaties > Selecteer een installatie > Details bewerken drukt, vind je onderaan de pagina een veld met de QR-code. Ook door op het QR-pictogram aan de rechterkant te klikken, kun je de code inscannen en opslaan op het systeem. De QR-code moet voor elke installatie uniek zijn.

Je hebt nu de mogelijkheid om de betreffende installatie te zoeken in de installatielijst door op het QR-icoon rechts naast het zoekveld te klikken.

Wanneer je de code nogmaals scant, kom je direct op de installatie met de QR-code terecht en kun je dus snel aan de slag met de installatie.

Er zijn veel verschillende tools beschikbaar op internet om QR-codes te genereren. Hier kun je de codes laten maken en deze vervolgens uitprinten en op de betreffende installatie plakken.

(LET OP. Als je een iPhone / iPad gebruikt, hou er dan rekening mee dat deze functie alleen werkt op apparaten met iOS-versie 15.1 of hoger)