Doorzoek je documentatie

Doorzoek uw documentatie op internet.

Je hebt de mogelijkheid om naar documentatie te zoeken in het veld boven de lijst.

Hier kun je zoeken naar:

• Bestandsnamen
  • Beschrijvingen
  • Mapnamen
  • En ook naar de naam van de gebruiker die het bestand / de afbeelding enz. heeft geüpload.

Wanneer je naar documentatie zoekt, wordt het aantal bestanden dat overeenkomt met jouw zoekcriteria weergegeven in de hoek van een map, zodat je gemakkelijk documentatie kunt vinden die zich in verschillende mappen bevindt.

Zoek uw documentatie in de app

Je hebt de mogelijkheid om de documentatie te zoeken in het veld boven de lijst. Hier kun je zoeken naar documentatiebestandsnamen, beschrijvingen, mapnamen en ook naar de gebruiker die het bestand heeft geüpload.

Wanneer je naar documentatie zoekt, wordt het aantal bestanden dat overeenkomt met jouw zoekcriteria rechts van de map weergegeven, zodat je gemakkelijk documentatie kunt vinden die zich in verschillende mappen bevindt.