Gebruiker verbergen

Standaard kunt u all medewerkers zien onder planning, maar het kan voorkomen dat er medewerkers zijn die niet relevant zijn. Een voorbeeld daarvan is een administratieve medewerker. Deze zal nooit naar een klus gestuurd worden, en hoeven daarom niet in het overzicht getoond worden.

Daarom kunt u er voor kiezen één of meerdere medewerkers niet laten weergeven. Als u een medewerker verbergt word dit opgeslagen in uw browser. Dit geeft u de mogelijkheid een overzicht te maken met uitsluitend medewerkers die relevant zijn voor uw planning.

Om een medewerker te verbergen beweegt u uw muis over de naam van de medewerker die u wilt verbergen, een rood kruisje verschijnt in de recht bovenhoek. Als u hierop klikt word deze medewerker niet meer weergegeven in uw overzicht.

Als u het verbergen van medewerkers ongedaan wilt maken beweegt u uw muis over het kopje “Medewerker”. Er verschijnt nu een knop aan de rechterkant. Als u op deze klikt krijgt u volgende mogelijkheden:

  • Sorteren van laag naar hoog
    Medewerkers worden van A naar Z op voornaam gesorteerd.
  • Sorteren van hoog naar laag
    Medewerkers worden van Z naar A op voornaam gesorteerd.
  • Kolommen
    Hier kunt u aangeven welke kolommen moeten worden weergeven. Dit is meer relevant voor het overzicht aan de rechterkant van het scherm. Hier heeft u geen andere mogelijkheden dan “Medewerker”.
  • Verborgen medewerkers tonen
    Geeft u de mogelijkheid verborgen medewerkers weer te geven. Dit maakt het verbergen van medewerkers ongedaan.