Google calendar

Het koppelen van kalenders vereist een synchronisatie link vanuit Minuba. Om deze te kunnen vinden moet je Administratieve rechten hebben in Minuba, vraag eventueel iemand met administratieve rechten om de synchronisatie link als je zelf niet deze rechten hebt. Hoe je deze link kan vinden wordt hieronder beschreven.

Ga naar Google calendar (https://calendar.google.com)

1. Klik op het pijltje bij Agenda toevoegen aan de linkerkant van het scherm
  2. Kies Via URL

3. Kopieer de link vanuit Minuba, deze kan je als volgt vinden:
    1. Klik op tandwiel
    2. Kies Administratie
    3. Klik op gebruikers
      Kies de gewenste gebruiker door op deze te klikken
    4. Scrol naar beneden of klik op Kalender synchronisatie in het Snelkoppelingen menu aan de rechterkant van het scherm. Kopieer nu de inhoud van het veld Synchronisatielink en plak dit in het veld Agenda-URL in Google calendar
  4. De kalender zal aan de linkerkant van het scherm worden weergegeven.

Eventueel:

1. Klik op de aangemaakte kalender en kies Agenda-instellingen
  2. Wijzig de naam naar Minuba