Hoe kan ik een offerte uitbrengen?

Om een offerte uit te brengen via de webapplicatie doe je als volgt:

• Klik op
  • Kies Offerte

Op de pagina die nu wordt geopend vul je de relevante gegevens in. Zodra je tevreden bent met het resultaat, klik je op Offerte goedkeuren onder Acties aan de rechterkant van het scherm. Als je de offerte goedkeurt kan je kiezen tussen Goedkeuren en Goedkeuren en via e-mail versturen, dit laatste geeft je de mogelijkheid de offerte meteen naar de klant te sturen.

Je kan het concept ook opslaan als je op een later tijdstip verder wilt werken aan de offerte, door op de Opslaan (de diskette) knop te klikken.