Hoe maakt men wijzigingen op een werkbon?

U kunt wijzigingen maken op een werkbon, zowel met webapplicatie als met de App.

Webapplicatie

Open de betreffende werkbon. In het menu aan de rechterkant van uw scherm kunt u snelkoppelingen vinden naar de verschillende onderdelen op de werkbon. Klik op het onderdeel dat u wilt wijzigen, u wordt nu naar dit gedeelte van de werkbon gestuurd. U knut nu wijzgingen aanbrengen. Zodra u de gewenste wijzigingen heeft gemaakt  klikt u op  onder acties (rechtsboven in uw scherm), om de wijzigingen op te slaan.

App

Open de betreffende werkbon. U kunt toegang krijgen tot de verschillende onderdelen van een werkbon via het menu in de rechterbovenhoek . U kiest het onderdeel waarin u wijzigingen wilt aanbrengen, en maakt de gewenste wijzigingen. Als u nieuwe gegevens wilt toevoegen kunt u dit doen door op  drukken in de onderste rechterhoek.

Op de voorpagina van de werkbon kunt u notities toevoegen, materialen, tijdsregistraties, of documentatie door op te drukken. Voor deze 4 onderdelen is het daarom niet nodig om eerst naar het onderdeel te gaan om een toevoeging te maken.