Hoe stuur ik een offerte naar een klant?

Als er sprake is over een reeds aangemaakte offerte, klikt u op “overzicht”.
Onder Offertes en conceptoffertes kies je de betreffende offerte door op de beschrijving van de offerte te klikken, of door te klikken op de Weergeven knop rechts van de regel in kwestie.
De Weergeven knop wordt weergegeven als je de muis over de regel beweegt.

De offerte zal worden geopend.

Op de procesbalk, linksboven klik je op Offerte en kiest vervolgens Offerte verzenden.

Voer de relevante gegevens in, in het venster dat geopend wordt en bevestig met Ok.

Als het een nieuwe offerte betreft, klik je op , en kiest Offerte in het menu.

Vul het formulier in met de relevante gegevens voor de offerte. Als je tevreden bent met het resultaat klik je op Offerte goedkeuren, rechtsboven in het scherm.

In het venster dat geopend word kies je Goedkeuren en per e-mail verzenden, controleer eventueel nogmaals of alle gegevens juist zijn voor je op Ok klikt.

Als je een offerte naar meerdere ontvangers wilt versturen, kun je hier meer daarover lezen.