Kwaliteitsgarantiedocumenten APP

Ordergerelateerde kwaliteitsgarantiedocumenten

De ordergerelateerde kwaliteitsgarantiedocumenten vind je onder ‘Installatie informatie’, tussen ‘Opmerkingen’ en ‘Documentatie’.

Je kunt in principe de eerste drie onvoltooide kwaliteitsgarantiedocumenten zien. Druk op ’toon alle kwaliteitsgarantiedocumenten’ om alle kwaliteitsgarantiedocumenten gekoppeld aan de installatie te zien.

Om het QA-document of de werkbon te openen, klik je op de drie puntjes rechts van het QA-document. Er wordt een menu geopend waarin je het kwaliteitsgarantiedocument kunt openen door op ‘Bewerken’ te klikken of naar de werkbon kunt gaan door op ‘Ga naar werkbon’ te klikken.

 

Goedgekeurde kwaliteitsgarantiedocumenten:

Om de kwaliteitsgarantiedocumenten te zien die al zijn goedgekeurd op de installatie, klik je op ‘Toon voltooid’ en de goedgekeurde kwaliteitsgarantiedocumenten worden groen gemarkeerd.

Als je op de drie puntjes rechts van een goedgekeurd kwaliteitsgarantiedocument klikt, kun je kiezen of je naar ‘Ga naar werkbon’ wil gaan of een pdf van het ingevulde kwaliteitsgarantiedocument wil bekijken.

 

Togewezen kwaliteitsborgingsdocumenten:

Als je de kwaliteitsgarantiedocumenten wilt zien die bij een installatie horen, klik je op het tabblad ‘Verbonden’ bovenaan de pagina ‘Kwaliteitsgarantie’. Hier zie je een lijst met kwaliteitsgarantiedocumenten die bij de installatie horen en die automatisch worden toegevoegd aan de orders waar de installatie aan wordt toegevoegd.

Kwaliteitsgarantiedocumenten met de tekst [Concept] zijn kwaliteitsgarantiedocumenten die zich momenteel in de ontwerpfase bevinden en daarom pas aan orders worden toegevoegd als de kwaliteitsgarantiedocumenten zijn goedgekeurd.

 

Koppel nieuwe kwaliteitsgarantiedocumenten aan de installatie:

Als je een nieuw kwaliteitsgarantiedocument aan de installatie wil toevoegen, klik je op de knop ‘+’ rechtsonder, dan krijg je een lijst met de kwaliteitsgarantiedocumenten die op dit moment nog niet aan de installatie zijn gekoppeld.

 

Verwijder gekoppelende kwaliteitsgarantiedocumenten van de installatie

Als je een gekoppeld kwaliteitsgarantiedocument van de faciliteit wil verwijderen, druk dan op de drie puntjes rechts van het document en selecteer “Verwijderen va installatie”. Het document wordt dan van de installatie verwijderd. Je kunt deze indien nodig op elk moment opnieuw toevoegen.