Weergave van documentatie op installaties

Je hebt de mogelijkheid om de documentatie te bekijken die bij een installatie hoort, evenals de mappen die je hebt aangemaakt.

Wanneer je op de ‘Installatie-informatiepagina’ bent, kun je op de 3 puntjes rechts van de documentatie klikken en verschijnt er een menu met instellingen voor de betreffende documentatie.

Mappen onder documentatie

Als er mappen onder documentatie op de installatie staan, kun je op de map klikken en de in de map geplaatste documentatie bekijken.