Ook bij
Digitale werkbonnen

Minuba's Digitale Werkbonnen voor Vakmensen. Natuurlijk.

Mis je in jouw vakbedrijf een gestructureerde en uniforme manier om jouw orders te beheren?

Met de Werkbonnen in Minuba is alles wat met een order te maken heeft op één plek verzameld! Alle informatie en documentatie voor een order bevinden zich op de digitale werkbon - inclusief verbruik, berekening van de dekkingsgraad en wettelijk verplichte documenten zoals kwaliteitsborgingsdocumenten. Met andere woorden, je hoeft geen stapels Excel-bestanden en papier meer te doorzoeken.

Minder tijdverspilling - meer vakwerk: gebruik Minuba's digitale werkbon

Minuba's digitale Werkbon maakt het gemakkelijker voor jouw medewerkers om hun uren- en werkbonnen op tijd in te dienen. Minuba is beschikbaar als smartphone-app en webapplicatie - hierdoor vermijden jouw medewerkers tijdverspilling op kantoor, omdat ze hun taken van de dag direct op hun mobiel kunnen zien.

We hebben het ook gemakkelijk gemaakt voor jouw boekhouder, omdat inkoop- en verkoopfacturen automatisch worden geëxporteerd naar jouw boekhoudsysteem.

De werkbonnen is ook beschikbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven gemakkelijker voor kleine handwerk- en dienstverlenende bedrijven met maximaal 2 gebruikers. Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.

Krijg volledig inzicht in jouw orders

Als klant bij Minuba heb je de mogelijkheid om het volledige verloop van jouw zaak op de digitale werkbon te zien, omdat alles wat je doet op een zaak wordt geregistreerd. Op deze manier kun je later gemakkelijk teruggaan en iets onderzoeken als je het nodig hebt.

De werkbon stroomlijnt jouw werkprocessen snel, zodat je volledig inzicht hebt in jouw bedrijf - voel de waarde al vanaf de eerste dag.

 

Met digitale werkbonnen heb je als vakman altijd overzicht over:

Klantgegevens

Orderbeschrijving / Werkbeschrijving

Materiaalregistratie

Tijdsregistratie

 

Bedrijfseconomie

Ordermanagement, tijdregistratie en het belang van gegevens

Haal het meeste uit je ordermanagementsysteem met betrouwbare gegevens Veel vakbedrijven gebruiken systemen voor ordermanagement, tijdregistratie, facturatie en andere taken. Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat de kwaliteit van de in …