Ook bij
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie voor bouw- en vakbedrijven

Met Minuba's kwaliteitsgarantie is het voor jouw bedrijf eenvoudig om te voldoen aan de eisen voor controle die gelden in verband met jullie werk. De functie "Kwaliteitsgarantie" maakt het gemakkelijk en snel om alle zelfcontroles te creëren en te beheren, bijvoorbeeld in verband met uitgevoerd werk of revisie.

Kwaliteitsgarantie voor vakmensen: voer je eigen controles uit met slechts een paar klikken!

Controleverslagen en zelfcontrole zijn vereist voor veel vakwerk en geven jouw klanten de garantie dat het werk correct wordt uitgevoerd.

In Minuba Plus kun je de kwaliteitsgarantiedocumenten, zoals bijvoorbeeld vanwege de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de Gasketelwet, maar ook algemene opleverrapporten, aanpassen aan jouw specifieke behoeften en ze koppelen aan jouw ordertypes, en ze invullen en verzenden via werkbonnen.

Creëer en pas zelfcontroles aan naar eigen behoefte

In Minuba Plus heb je de mogelijkheid om je eigen documenten te creëren, zodat de documentatie altijd correct is. Zodra het document is gemaakt kun je het, net als jouw andere zelfcontroles, invullen en verzenden via werkorders.

Naast de mogelijkheid om eigen documenten te creëren, kun je bijvoorbeeld ook een checklist maken voor een nieuwe leerling of andere procedures.

Vul je zelfcontroles direct in via de app

Minuba is beschikbaar via zowel een mobiele app als een webapplicatie. Dit vergemakkelijkt het werk en je kunt de verplichte zelfcontroles bij de klant invullen, onderweg of tijdens de middagpauze.

Met Minuba's functie 'Kwaliteitsgarantie' kun je:

  • Ervoor zorgen dat jouw documentatie in het systeem staat en digitaal toegankelijk is
  • Je eigen zelfcontroles creëren
  • De functie gebruiken om checklists te maken die door monteurs kunnen worden gebruikt
  • Je zelfcontroles invullen via de app

Online kwaliteitsgarantie is ook beschikbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven voor kleinere dienstverlenende en vakbedrijven met maximaal 2 gebruikers gemakkelijker.

Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.

Bedrijfseconomie

Herinner je je de nacalculaties?

Het achteraf berekenen van je opdrachten biedt een unieke gelegenheid om te zien wat je de volgende keer beter kunt doen. Je kunt de lessen van de vorige opdrachten gebruiken om je bedrijf beter te sturen. …