Kwaliteitsgarantie

De medewerkers doen de kwaliteitsgarantie elektronisch bij de klant. Wettelijk vereist toezicht en testen worden automatisch gekoppeld en foto’s en andere documentatie worden eenvoudig geüpload. Alle informatie wordt opgeslagen en gebruikt als documentatie bij bijv. audits. Kies uit verschillende brancheformulieren.

De wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteitsgarantie is continu in beweging. Bij Minuba willen wij dat u zich kunt richten op wat belangrijk is voor de ontwikkeling van uw bedrijf. Daarom hebben wij er in samenwerking met onze partners voor gezorgd dat wij de meest actuele documenten hebben volgens de nieuwste wettelijke eisen. Bovendien biedt Minuba altijd volledige toegang tot alle kwaliteitsgarantiedocumenten, zodat u niet langer een papieren documentatie hoeft bij te houden. Alles op één plaats, altijd veilig en goed toegankelijk.

Professionele documenten

In samenwerking met door onze controle-instantie goedgekeurde partners kunnen wij allerlei documenten voor hele branches leveren die altijd voldoen aan de wettelijke eisen. U hoeft de wetswijzigingen niet te volgen en uw documenten aan te passen, dat kunt u overlaten aan de specialisten. Eenvoudiger kan niet.

Uw eigen documenten en checklists

Minuba is een innovatief hulpmiddel om uw eigen kwaliteitsdocumenten op te stellen. Als u liever uw eigen documenten aanmaakt, kunt u de hulpmiddelen gebruiken om documenten op te stellen, waarmee u uw klanttevredenheid verbetert en u uw werkwijze standaardiseert.