Servicemodule

Structuur in terugkerende orders met de servicemodule

Heb je terugkerende orders van dezelfde klanten of zou je dat willen? Dan is het voordelig voor jouw bedrijf om de afspraken in een systeem te zetten!

Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je jouw klanten een serviceovereenkomst aanbiedt waarin je één keer per jaar hun dakgoten schoonmaakt. Minuba's serviceovereenkomst-module vereenvoudigt en optimaliseert je werkproces wanneer je herhaalde orders van jouw klanten hebt.

Maak en beheer meerdere serviceovereenkomsten tegelijk

De functie fungeert als een sjabloon voor orders met een vast tijdsinterval, zodat je veel orders tegelijk kunt maken en beheren - bijvoorbeeld als je iedere week/maand/jaar een order moet maken voor hetzelfde werk bij jouw klanten.

De servicemodule geeft jouw bedrijf overzicht en maakt de opvolging eenvoudig en effectief, omdat toekomstige orders automatisch in de agenda en service-uitvoer van de verantwoordelijke collega worden geplaatst - zo hebben jullie de zaken onder controle en dat zorgt voor tevreden klanten!

Herinner je klanten eraan dat het tijd is voor service

Met de servicemodule in Minuba kun je jouw klanten eraan herinneren dat het tijd is voor een servicebezoek - zowel via sms als e-mail. De mogelijkheden in Minuba's servicemodule zijn talrijk, of je nu al een vaste overeenkomst met de klant hebt of niet, en jouw klanten zullen jouw interesse op prijs stellen.

Grip op jullie serviceovereenkomsten: automatiseer de orders en krijg meer tijd voor professioneel werk

Minuba's servicemodule:

  • Zet jouw terugkerende orders in een systeem
  • Kan veel orders tegelijk maken en beheren
  • Geeft overzicht en maakt de opvolging eenvoudig en effectief
  • Maakt het gemakkelijk om ordertypen aan te maken die je kunt gebruiken voor serviceovereenkomsten - zodat je met slechts een paar klikken een nieuwe uitdraai of oproep kunt maken
  • Verzamelt alle relevante informatie op één plek, zodat je jouw werk gemakkelijker kunt uitvoeren
  • Maakt het mogelijk om jouw klanten te herinneren aan toekomstige servicebezoeken via sms of e-mail.

Met Minuba heb je altijd ondersteuning binnen handbereik

Minuba heeft een sterk supportteam dat je kunt bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:00 uur. We reageren altijd razendsnel.

Daarnaast hebben we een online supportcentrum met artikelen en video's die je begeleiden om het meeste uit Minuba te halen. Hier kun je onder andere meer lezen over serviceovereenkomsten in Minuba.

Bedrijfseconomie

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei Wat is omzet? De omzet is de totale opbrengst uit de verkoop van producten of diensten die een bedrijf in een bepaalde periode heeft gerealiseerd. Het is …