Servicemodule

De automatische verwerking door Minuba van kortere en langere, terugkerende serviceovereenkomsten maakt de follow-up eenvoudig, omdat toekomstige taken automatisch in de kalender of het service-uittreksel van de betreffende medewerker worden gezet. Tegelijkertijd houdt uw bedrijf overzicht en wordt er efficiënt gewerkt en hebt u tevreden en gerustgestelde klanten wat op zijn beurt de zaken ten goede komt.

Haal het maximale uit uw mogelijkheden

Er zijn allerlei manieren om winst te maken in uw bedrijf. Met de servicemodule kunt u uw klanten eraan herinneren dat hun appartement misschien moet worden gerenoveerd of dat nu het juiste moment is om de elektrische installatie in hun vakantiehuis te vervangen. De mogelijkheden zijn eindeloos en uw klanten zullen uw belangstelling op prijs stellen, waardoor u misschien nieuwe opdrachten krijgt. Zo realiseert u meer winst voor uw bedrijf, eenvoudig toch?

Houd uw uren in de gaten

Sommige activiteiten moeten worden herhaald, maar met Minuba hoeft u hier niet langer over na te denken. Deze activiteiten worden automatisch aangemaakt, zodat u waardevolle tijd bespaart.