“Mijn Plan” zorgt voor effectieve en zelfstandige monteurs

Weten uw monteurs altijd wat ze moeten doen baas?

Het kan snel rommelig worden als men ouderwetse whiteboards en agendas gebruikt om overzicht te houden over lopende zaken. Met Minuba krijgt u overzicht over alle klus in één keer!

Dankzij de functie "Mijn Plan" zien leidinggevenden en monteurs  komende activiteiten direct op hun mobiel en hebben toegang tot alle werkbonnen. Klussen worden op één plek verzameld en in de juiste volgorde getoond.

Mis nooit een afspraak met uw klanten

Mijn Plan werkt als een agenda en geeft u overzicht over wekelijkse taken.  Het toont monteurs in welke volgorde taken uitgevoerd moeten worden. Dit is vooral nuttig als er een bepaald tijdstip is afgesproken met de klant. Met Minuba mist u nooit een afspraak!

Met Mijn plan zien medewerkers hun afspraken en kunnen zelf registreren als het werk is uitgevoerd. Als de dag of week voorbij is, is de urenstaat klaar om ingeleverd te worden.

Poelklussen - toegankelijk voor iedereen!

Met Mijn Plan hoeven uw medewerkers niet naar het kantoor te bellen als er gaten in hun agenda zijn. Nu kan een monteur zelf poelklussen zien die vrij zijn en een klus kiezen die het beste uitkomt qua tijd en afstand.

Door poelklussen zichtbaar en toegankelijk te maken voor monteurs, zijn ze zelfstandiger en sparen een boel administratief werk.

Hou overzicht met Mijn Plan

Met de Mijn Plan functie heeft u alle klussen onder controle en een goed overzicht. U kunt de functie onder andere gebruiken om:

  • Overzicht te houden over alle klussen
  • Te zien in welke volgorde klussen uitgevoerd moeten worden
  • Geregistreerde en geplande tijd zien voor elke medewerker
  • Krijg direct toegang tot alle huidige en toekomstige werkbonnen
  • Tijd rechtstreeks registreren in uw agenda
  • Poelklussen te zien en klussen te pakken die u het beste uitkomen
  • Uw monteurs meer zelfstandig te maken