Factureren met Minuba geeft betere liquiditeit!

Snellere facturering geeft betere liquiditeit.

Als u Minuba gebruikt word factureren gemakkelijk. Dankzij eenvoudige en snelle facturering houdt u het aantal openstaande rekeningen minimaal, wat uw liquiditeit verbetert. Geld komt sneller binnen en dus kunt u uw aandacht richten op uw klussen.

De factuur word gegenereerd terwijl het werk uitgevoerd wordt, daardoor kunt u deze versturen zodra de klus uitgevoerd is. Zodra de factuur goedgekeurd is wordt deze verstuurd naar de klant met één klik, gemakkelijker kan het niet!

Met Minuba staat alles op de factuur

Wij zorgen ervoor dat u niet alle kleinigheden hoeft te onthouden als het tijd is om te factureren. Met Minuba kunt u er zeker van zijn dat de juiste prijzen en berekeningen op de factuur komen te staan.

Niets gaat verloren als u factureert met Minuba, wij onthouden alles voor u. U weet altijd zeker dat alles dat op de werkbon staat, ook meekomt op de factuur.

Upselling is goed, als u het niet vergeet in rekening te brengen!

Heeft u focus op uw upselling, of vergeet u extra werkzaamheden te factureren? Er zit veel waarde in extra werk en materiaal, maar helaas word het vaak  vergeten en wordt het dus niet gefactureerd.

Met Minuba komt alles op de factuur te staan en dus gaat uw geld niet verloren. Uw medewerkers kunnen extra werkzaamheden registreren met slechts een paar klikken en u kunt er voor kiezen dit in rekening te brengen op een aparte factuur.

Integratie met uw boekhoudingssysteem

Wij willen u de beste tool bieden voor projectbeheer en kunnen daarom een automatische synchronisatie tot stand brengen tussen Minuba en uw voorkeursboekhoudingssysteem. Als uw bedrijf behoefte heeft aan een bijzondere integratie die niet al op de lijst staat, kunt u contact met ons opnemen, dan onderzoeken wij hoe wij u toch van dienst kunnen zijn.

Gemeente of openbare instantie als klant? 

Geen probleem met Minuba. Wij maken uw EDI facturering net zo gemakkelijk als uw normale facturen. Het kan zijn dat u goederen of diensten levert aan een instantie die eist dat rekeningen via EDI worden toegestuurd.

Vijf goede redenen om te factureren met Minuba

  • Gemakkelijke en snelle facturering geeft een betere liquiditeit
  • Minuba zorgt er voor dat de hele klus voor u word gefactureerd
  • Stuur EDI facturen naar openbare instanties
  • Maak aanmaningen, creditfacturen of voeg documentatie toe met slechts een paar klikken
  • Factureer extra werkzaamheden voor een order apart

Zo factureert u in Minuba

Lees de guide, over hoe u met een paar klikken een factuur aanmaakt!