Ook bij
Factureren

Digitale facturatie voor vakmensen

Heb je moeite om het volledige overzicht van jouw facturatie bij te houden? Bijvoorbeeld wat er al gefactureerd is en wat nog wacht?

Met het online facturatiesysteem van Minuba heb je altijd het volledige overzicht van welke projecten zijn gefactureerd, welke zijn gecrediteerd en welke facturen nog als concept klaarstaan.

Factureer het volledige werk met het online facturatiesysteem van Minuba

Minuba zorgt automatisch voor een factuurconcept wanneer een order wordt goedgekeurd. Het factuurconcept wordt bijgewerkt naarmate de werkbon wordt ingevuld, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles wat op het project is geregistreerd, ook op jouw factuur komt te staan.

Meerwerk kan apart worden gefactureerd op de factuur.

Zodra de order is afgerond, ben je klaar om de factuur goed te keuren en naar je klant te sturen. De factuur kan meteen worden verzonden via e-mail, of via EDI van de ene Minuba-gebruiker naar de andere.

Je vindt het factuurconcept op de werkbon van je order, onder "Factuur" in de visuele werkstroom (pijl) of in het hoofdmenu.

Snel digitaal factuurbeheer - factureer met slechts een paar klikken

Met ons facturatiesysteem kun je gemakkelijk en snel een factuur aanmaken en rechtstreeks naar je klant sturen via je smartphone. Minuba is beschikbaar als mobiele en webapplicatie, waardoor het voor jou gemakkelijk is om jouw projecten te beheren, zowel op kantoor als bij de klant.

Exporteer je online facturen naar je boekhoudsysteem

Minuba's facturatiefunctionaliteit biedt je automatische integratie met je boekhoudsysteem, zodat je jouw facturen eenvoudig kunt exporteren. Dit optimaliseert je factureringsproces, bijvoorbeeld wanneer je je facturen in Minuba betaald wilt krijgen.

Bij Minuba werken we samen met verschillende boekhoudsystemen. Bekijk hier onze integratiepartners. Als je een specifieke integratie nodig hebt die je niet kunt vinden, kun je contact met ons opnemen en zullen we dit verder onderzoeken.

Laat het beheer van facturen jouw vakmanschap niet in de weg staan

Redenen om voor facturatie met Minuba te kiezen:

  • Volledig overzicht van wat er is gefactureerd, gecrediteerd of nog als concept klaarstaat
  • Het factuurconcept wordt automatisch aangemaakt wanneer een order wordt goedgekeurd
  • De factuur wordt continu bijgewerkt naarmate de werkbon wordt ingevuld
  • Factureer meerwerk apart op een order
  • Verstuur de factuur direct per e-mail naar klanten
  • Verstuur je online factuur onderweg via de Minuba-app

Digitale facturatie is ook beschikbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven voor kleinere dienstverlenende en vakbedrijven met maximaal 2 gebruikers gemakkelijker. Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.

 

Bedrijfseconomie

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei Wat is omzet? De omzet is de winst of verkoop die een bedrijf heeft. Het is een aanduiding van hoeveel een bedrijf in een bepaalde periode van …