Snel en eenvoudig orderbeheer met Minuba

Digitaal orderbeheer voor bouw en andere ambachten

Heb je controle over het werkproces van je bedrijf, van het opstellen van een offerte tot het afronden van een opdracht?

Minuba's orderbeheersysteem voor vakmensen kan je daarbij helpen!

We hebben het eenvoudig en snel gemaakt om een nieuwe offerte of order aan te maken. Minuba zorgt er tegelijkertijd voor dat de opdracht in een vast proces komt, waardoor de werkwijze van je vakbedrijf gestroomlijnd wordt

 

Het is duur om overzicht te verliezen - Met Minuba is het voordelig

Minuba's "Overzicht" maakt het eenvoudig om overzicht te houden over jouw projecten en in welke fase ze zich bevinden: nieuw, concepten (offertes), in uitvoering, voltooid of afgerond.

De visuele werkstroom onder elke opdracht geeft snel een beeld van hoever jij of jouw medewerker is met een opdracht, zodat je eenvoudig de voortgang van het werkproces op elke werkbon kunt volgen.

Tegelijkertijd kun je zien wie er aan een bepaalde taak werkt, welke materialen en middelen er in gebruik zijn, en of de kwaliteitsborging en facturatie van de opdracht onder controle zijn.

Bedrijfse...

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei

Zo verhoog je je omzet: 3 tips voor groei Wat is omzet? De omzet is de winst of verkoop die een bedrijf heeft. Het is een aanduiding van hoeveel een bedrijf in een bepaalde periode van …

Orderbeheer op maat: Pas het orderbeheersysteem op jouw behoeften aan

Als niet alle informatie relevant is of met iedereen in het bedrijf moet worden gedeeld, kun je Minuba hierop aanpassen.

Minuba biedt je volledige flexibiliteit tot wie toegang heeft tot specifieke werkbonnen en orders. Toegangscontrole kan bijvoorbeeld budget en prijzen op een order verwijderen, zodat ze niet zichtbaar zijn voor anderen dan jij.

Krijg volledige controle over werkprocessen met projectbeheer voor vakmensen:

Standaardiseer je bedrijfsprocessen:

  • Overzicht van alle orders en hun status
  • Visuele werkstroom die het gemakkelijk maakt om het werkproces van een opdracht te volgen
  • Gemakkelijke toegang tot orderdetails - Materialen, kwaliteitsgarantie, facturatie, enz.
  • Bekijk en voeg uren en materialen toe aan een order of maak een nieuwe aan op je smartphone terwijl je onderweg bent
  • Bepaal wie toegang heeft tot specifieke werkbonnen en orders door te definiëren welke toegang jouw medewerkers moeten hebben

'Orderbeheer' ook verkrijgbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven gemakkelijker voor kleine handwerk- en dienstverlenende bedrijven met maximaal 2 gebruikers. Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.