Snel en eenvoudig orderbeheer met Minuba

Minuba's orderbeheer maakt u een effectievere vakman!

Maak offertes en orders meteen zodra klanten contact met u opnemen en kom sneller aan de slag!

Met Minuba's orderbeheer maakt u snel met een paar klikken nieuwe orders aan. U ontkomt aan stapels papier en uw monteurs zien nieuwe orders meteen op hun mobiel.

Wij willen het gemakkelijk voor u maken een winstgevende onderneming te drijven, dus laten we aan de slag gaan!

Uw zaken onder controle met digitaal orderbeheer

Stop met werken met velletjes papier en stap over op online orderbeheer met Minuba. Ons handige web-systeem en app laten u effectief werken op het kantoor en terwijl u op pad bent!

Dankzij Minuba's slimme app hebben al uw medewerkers meteen toegang tot uw klussen. U kunt orders genereren op uw PC of app en de informatie komt meteen bij uw monteurs die buiten aan de slag zijn.

Alle contactgegevens, werkbeschrijvingen, materialen, tijd en nog veel meer is meteen beschikbaar op de smartphone van uw medewerkers.

Verwerking van uw orders met Minuba's orderbeheer

Minuba's visueele workflow geeft snel een beeld van hoe uw werk er voor staat, zodat u nooit stappen overslaat. De flow word automatisch aangepast als Minuba belangrijke wijzigingen identificeert op een werkbon. U hoeft niet te aan uw medewerkers te vragen hoe de werkzaamheden er voor staan, dat staat namelijk in Minuba's systeem.

Volledige controle over elke order

Sommige gegevens kunnen essentieel zijn voor uw bedrijf , deze wenst u misschien niet te delen met iedereen binnen uw bedrijf.

Minuba geeft u volledige flexibiliteit in verhouding tot wie toegang heeft tot bepaalde werkbonnen en orders. Toegangscontrole kan bijvoorbeeld budget en prijzen verbergen op een order, zodat deze onzichtbaar zijn voor iedereen behalve u.

Zo kunnen medewerkers zich volledig richten op een klus. Werk ze!

Zo maakt u een order in Minuba

Lees de guide over hoe u met een paar klik een order aanmaakt!