Ook bij
Orderbeheer

Digitaal orderbeheer voor bouw en andere ambachten

Heb je controle over het werkproces van je bedrijf, van het opstellen van een offerte tot het afronden van een opdracht?

Minuba's orderbeheersysteem voor vakmensen kan je daarbij helpen!

We hebben het eenvoudig en snel gemaakt om een nieuwe offerte of order aan te maken. Minuba zorgt er tegelijkertijd voor dat de opdracht in een vast proces komt, waardoor de werkwijze van je vakbedrijf gestroomlijnd wordt

 

Het is duur om overzicht te verliezen - krijg controle met Minuba

Minuba's "Overzicht" maakt het eenvoudig om overzicht te houden over jouw projecten en in welke fase ze zich bevinden: nieuw, concepten (offertes), in uitvoering, voltooid of afgerond.

De visuele werkstroom onder elke opdracht geeft snel een beeld van hoever jij of jouw medewerker is met een opdracht, zodat je eenvoudig de voortgang van het werkproces op elke werkbon kunt volgen.

Tegelijkertijd kun je zien wie er aan een bepaalde taak werkt, welke materialen en middelen er in gebruik zijn, en of de kwaliteitsborging en facturatie van de opdracht onder controle zijn.

'Orderbeheer' ook verkrijgbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven gemakkelijker voor kleine handwerk- en dienstverlenende bedrijven met maximaal 2 gebruikers. Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.

 

Orderbeheer op maat: Pas het orderbeheersysteem op jouw behoeften aan

Als niet alle informatie relevant is of met iedereen in het bedrijf moet worden gedeeld, kun je Minuba hierop aanpassen.

Minuba biedt je volledige flexibiliteit in wie toegang heeft tot specifieke werkbonnen en orders. Toegangscontrole kan bijvoorbeeld budget en prijzen op een order verwijderen, zodat ze niet zichtbaar zijn voor anderen dan jij.

Krijg volledige controle over werkprocessen met projectbeheer voor vakmensen:

Standaardiseer je bedrijfsprocessen:

  • Overzicht van alle orders en hun status
  • Visuele werkstroom die het gemakkelijk maakt om het werkproces van een opdracht te volgen
  • Gemakkelijke toegang tot orderdetails - Materialen, kwaliteitsgarantie, facturatie, enz.
  • Bekijk en voeg uren en materialen toe aan een order of maak een nieuwe aan op je smartphone terwijl je onderweg bent
  • Bepaal wie toegang heeft tot specifieke werkbonnen en orders door te definiëren welke toegang jouw medewerkers moeten hebben

Bedrijfseconomie

Zo bereik je je doelen: 4 tips om winst te maken met je bedrijf

Hoe maak je winst met je bedrijf? Er zijn veel manieren waarop je winst kunt maken in je bedrijf. Maar het belangrijkste is om te kijken waar je met je bedrijf naartoe wilt. Om te beginnen …