Budgetmodule

Krijg grip op je financiën met Minuba's budgetmodule

Werk je als vakman aan grotere projecten met vaste prijzen? Bij Minuba begrijpen we dat het verliezen van grip op de financiële ontwikkeling van dergelijke grotere en langdurige opdrachten gevolgen kan hebben!

Daarom hebben we de budgetmodule ontwikkeld in ons systeem, waarmee je de financiële ontwikkeling van je orders kunt volgen.

Neem weloverwogen beslissingen voor je onderneming

Met de budgetmodule kun je eenvoudig de ontwikkeling van werkelijke kosten en inkomsten vergelijken met de verwachte kosten en inkomsten door budgetposten en uitgavetypes te creëren. Zo voorkom je verspilling van middelen en wordt het gemakkelijker om de juiste beslissingen te nemen.

Zeg vaarwel tegen complexe overzichten en Excel-sheets: registreer al je opdrachten en kosten rechtstreeks in de app

Minuba is beschikbaar als mobiele en webapplicatie, waardoor het eenvoudiger wordt voor jou en je medewerkers om materialen en uren te registreren, zelfs als jullie onderweg zijn.

Als je de budgetmodule hebt geactiveerd en geconfigureerd, kun je op je smartphone via de Minuba-app eenvoudig budgetposten selecteren bij het registreren van materialen op werkbonnen met een actief budget.

Beheer je financiën en houd je aan het budget

Met Minuba's budgetmodule kun je onder andere:

  • Berekeningen en budgetten maken met verwachte kosten voor uren en materialen
  • Je budget koppelen aan een offerte of order
  • Een overzicht krijgen van wijzigingen en aanpassingen op de huidige order
  • De totale uitgaven voor de huidige order bekijken

Met Minuba heb je altijd ondersteuning binnen handbereik

Bedrijfseconomie

5 tips om de liquiditeit van je bedrijf te vergroten

Wat is liquiditeit? Liquiditeit beschrijft de verhouding tussen de vlottende activa (bezittingen) en kortlopende schulden. Liquiditeit is de mate waarin een bedrijf zijn activa snel kan omzetten in geld. Het gaat erom hoe gemakkelijk een bedrijf …