Ook bij
Materiaalregistratie

Materiaalregistratie en -beheer voor vakmensen: mis geen winst

Heb je inzicht in het gebruik van materialen op projecten in jouw vakbedrijf?

Vakmensen zonder een degelijk orderbeheersysteem vergeten gemiddeld tot wel 25% van de gebruikte materialen op een project te registreren. Er valt dus veel geld te besparen door materialen op de juiste manier te registreren.

Maak materiaalregistratie makkelijker voor jou en je bedrijf

Met Minuba's functie voor materiaalregistratie kun je eenvoudig en continu het gebruik van materialen beheren voor elk individueel project. Zowel je eigen materialen als die van de leveranciers - zodat je alles hebt meegenomen.

Of je nu inlogt op Minuba via de mobiele app of de webapplicatie, het is gemakkelijk om door je materiaalregistraties te navigeren en snel te vinden wat je zoekt.

Met de functie voor materiaalregistratie kun je bijvoorbeeld zoeken naar een specifiek artikelnummer binnen een project.

Tegelijkertijd kun je zelf bepalen hoeveel regels je tegelijk wilt zien.

Materiaalregistratie is ook beschikbaar in Minuba GO!

Minuba GO! maakt het dagelijks leven voor kleinere dienstverlenende en vakbedrijven met maximaal 2 gebruikers gemakkelijker. Krijg gratis toegang tot een aantal van dezelfde functies als in Minuba Plus.

We hebben een sterke samenwerking met meer dan 35 groothandels - dat biedt voordelen voor jou!

Bij Minuba hebben we een sterke samenwerking met meer dan 35 groothandels , waardoor je toegang hebt tot meer dan één miljoen artikelen in ons systeem - zodat je altijd de materialen en informatie kunt vinden die je nodig hebt.

We hebben het ook mogelijk gemaakt voor jou om je eigen materialen toe te voegen, zodat je het niet zelf apart hoeft bij te houden. Zo bespaar je gedoe.

Bovendien kun je automatisch je inkoopfacturen koppelen aan je projecten - waardoor de materialen van zowel de inkoopfacturen als ook de materialen die door jouw medewerkers zijn geregistreerd worden samengevoegd op dezelfde werkbon.

Digitaal materiaalbeheer voor vakmensen - zodat je altijd alles bij de hand hebt

Digitaal materiaalbeheer voor vakmensen - zodat je altijd alles bij de hand hebt

Met Minuba's materiaalbeheer kun je:

  • Gemakkelijk en snel materialen registreren op zowel computer als smartphone
  • Gemakkelijk navigeren door de materiaalregistraties binnen elk project
  • Kiezen uit meer dan 35 groothandels
  • Actuele prijzen van je leverancier bekijken
  • Jouw materiaalprijzen en kortingsbestanden uploaden
  • Automatisch EDI-facturen van jouw leverancier aan jouw project koppelen

Bedrijfseconomie

Herinner je je de nacalculaties?

Het achteraf berekenen van je opdrachten biedt een unieke gelegenheid om te zien wat je de volgende keer beter kunt doen. Je kunt de lessen van de vorige opdrachten gebruiken om je bedrijf beter te sturen. …