Materiaalregistratie

Het kan duur zijn te vergeten materialen te registreren

Onze ervaring leert dat vaklieden tot 25% van de materialen die gebruikt worden voor een klus vergeten te registreren. Dat betekent dat veel materiaal niet word mee gefactureerd en men het risico loopt op lange termijn veel geld te verliezen.

Doet u ook  materialen cadeau doordat u vergeet materialen te registreren op uw werkbonnen? Met Minuba’s materiaalregistratie kunt u direct alle materialen registrereren op de werkbon op uw smartphone. Dankzij de app kunt u er zeker van zijn dat alle materialen worden geregistreerd en dat u het juiste bedrag in rekening brengt!

Zorg dat het juiste bedrag word gefactureerd

Wij zorgen ervoor dat u altijd uw materialen kunt vinden en registreren met een paar klikken! Met Minuba heeft u toegang tot alle gegevens die u nodig heeft terwijl u bij de klant staat. Als u onthoudt materialen te registreren weet u zeker dat u juist factureert en dat brengt meer geld in het laatje! We zorgen er natuurlijk voor dat uw eigen prijzen worden gehanteerd door uw persoonlijke kortingen te importeren van uw leverancier.

Alle materialen op dezelfde plaats

Binnen Minuba heeft u altijd toegang tot uw materiaal. U kunt eigen materiaalnummers aanmaken in het systeem of u kunt deze direct halen uit catalogi van uw favoriete groothandel of leveranciers. U kunt met eigen korte nummers werken uw unieke productcodes maken die specifiek voor uw bedrijf gelden. De registratiefunctie ondersteunt bovendien gebruik van een streepjescodescanner.

Activeer EDI en ontvang uw inkoopfacturen rechtstreeks in Minuba

Met elektronisch facturering via EDI komen uw waren rechtstreeks op de werkbon in Minuba. Dat betekent dat alle materialen en waren die u bestelt bij uw groothandel als aparte regels op uw materiaalregistratie worden getoond. Op deze manier weet u 100% zeker dat u het juiste bedrag factureert en u ontkomt aan onnodig administratief werk.

Wilt u meer weten over Minuba en wat een intelligent orderbeheersysteem kan betekenen voor uw bedrijf? Kijk dan hier

U kunt ook Minuba gratis 30 dagen uitproberen, druk op de knop en maakt vandaag nog een gratis gebruiker aan!