Materiaalregistratie met slechts een paar klikken

Het kan duur zijn vergeten materialen te registreren

Het is ons opgevallen dat vaklieden zonder orderbeheersysteem tot 25% van hun materialen vergeten te registeren die gebruikt zijn voor een klus. Dat betekent dat veel materiaal niet mee gefactureerd word en dat u het risico loopt op lange termijn veel geld mis te lopen.

Geeft u ook materialen weg als u vergeet deze te registeren op uw werkbonnen? Met Minuba's materiaalregistratie kunt u gemakkelijk en snel uw materialen registeren op een werkbon op uw smartphone. Dankzij onze app, kunt u er zker van zijn dat alle materialen worden geregistreerd en dat u het juiste bedrag factureerd!

Zorg er voor dat het juiste bedrag op de factuur komt

Wij zorgen er voor dat u altijd u materiaal kan vinden en registreren met slechts een paar klik! Met Minuba heeft u toegang tot alle benodigde informatie als u bij een klant staat. Als u uw materiaal registreert kunt u er zeker van zijn dat u het juiste bedrag factureert, dat geeft meer geld in het laatje!  Wij zorgen er natuurlijk voor dat uw eigen prijzen aan uw waren worden gekoppeld, via import van uw persoonlijke kortingsbestand.

Al uw materiaal op één plaats

In Minuba heeft u altijd toegang tot uw materiaal. U kunt uw eigen warennummer gebruiken of toegang krijgen tot catalogussen van uw favoriete leveranciers en/of groothandels. U kan werken met eigen korte nummers of maak unieke artikelnummers die alleen van toepassing zijn op uw bedrijf. De registratiefunctie is ook geoptimaliseerd, zodat u uw handscanner kunt gebruiken als u dat wilt.

Activeer EDI en ontvang uw inkoopfactuur rechtstreeks in Minuba

Met elektronische facturering via EDI worden uw goederen rechtstreeks naar de Minuba-werkbon gestuurd. Dit betekent dat alle materialen en goederen die u bij uw groothandelaar koopt, zichzelf als afzonderlijke regels op uw materiaalregistratie plaatsen. Op deze manier kunt u er 100% zeker van zijn dat u het juiste bedrag aan uw klanten factureert en onnodig administratief werk vermijdt.