Snellere facturering

Alles ligt klaar, zodat u de factuur direct naar de klant kunt sturen als de werkzaamheden zijn afgerond. De facturering gaat eenvoudiger en u bespaart veel extra kredietdagen. De bijlagen kunnen in allerlei formaten naar uw boekhoudprogramma worden geëxporteerd.

Verbeterde liquiditeit

Met elektronisch order- en projectmanagement van Minuba is de facturering eenvoudig. De factuur wordt samengesteld, terwijl de werkzaamheden worden verricht en kan naar uw klanten worden gestuurd, zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Een snellere facturering betekent dat u sneller meer geld tot uw beschikking hebt, wat kan worden vertaald naar een betere liquiditeit.

Onbetaalde facturen

Veel handwerkslieden hebben problemen met onbetaalde facturen. Ongeacht of het om grote of kleine bedragen gaat, is het altijd een verlies en u zou zich eigenlijk niet met het opeisen van schulden moeten bezighouden. Minuba maakt het eenvoudig, door onze partnership met een incassobedrijf dat voor de afhandeling van aanmaningen zorgt. Hierdoor is geen extra werk van uw kant nodig en worden uw zaken via onze partners afgehandeld.

Integraties

Minuba heeft allerlei integraties ontwikkeld voor boekhoudprogramma’s, zoals Billy, C5 en e-conomic. Minuba garandeert dat de systemen automatisch worden gesynchroniseerd. Minuba werkt continu nieuwe integraties uit, maar als uw bedrijf een speciale integratie nodig heeft die niet op de lijst staat, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken hoe wij u kunnen helpen.

Extra werkzaamheden

Bij projecten met een vaste prijs helpt Minuba zijn klanten de waarde uit te werken en te laten zien van alle extra werkzaamheden. Vaak worden deze extra werkzaamheden vergeten, omdat het maar om kleine bedragen gaat als je de rest van het project bekijkt, maar vergeet niet dat het vaak uw tijd en dus geld van het bedrijf is dat ‘verloren’ gaat. Minuba maakt het eenvoudiger om klanten te factureren voor de extra werkzaamheden, zodat ook ‘kleine activiteiten’ altijd worden betaald. Dat betekent meer geld voor uw bedrijf en dus een betere liquiditeit.

Facturen per e-mail of EAN verzenden

Bespaar kostbare tijd en richt u op de zaken die belangrijk zijn voor u en uw bedrijf. Verbeter uw liquiditeit en zorg dat er snel wordt betaald. Stuur facturen en documentatie snel een eenvoudig per e-mail naar uw klant. Als u veel met de publieke sector werkt, kunt u met Minuba de factuur direct naar de overheidsinstantie of het instituut sturen.