Solar

Als leidende Europese technische groothandel, is Solar een logische keuze

Solar's kernonderneming draait om product-sourcing, diensten met toegevoegde waarde en optimalisatie van klantenactiviteiten. Met Solar als groothandel in Minuba heeft u altijd toegang tot de juiste materialen en prijzen.

Met zijn hoofdkantoor en centraal magazijn van 45.000 m2 in Vejen (in Denemarken), evenals 4 competentiecentra en 7 servicecentra centraal in Denemarken, is Solar een van de marktleidende sourcing- en servicebedrijven

Solar is gespecialiseerd in technisch installatiemateriaal, op maat gemaakte diensten en intelligente oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek. en heeft circa 2000 werknemers in dienst.

Kies Solar als uw favoriete groothandel

In samenwerking met Solar zorgt Minuba er voor dat u als klant uw onderneming kunt ontwikkelen. U kunt snel en gemakkelijk Solar toevoegen als groothandel in Minuba, zodra dit is gedaan kunt u Solar artikelen aan al uw klussen toevoegen.

Bovendien houden Solar en Minuba gezamenlijke dialoogvergaderingen meerdere keren per jaar met onze gemeenschappelijke klanten. U heeft mogelijkheid gratis hieraan deel te nemen en misschien zelfs inspiratie opdoen voor hoe u uw bedrijf kunt stroomlijnen.

Solar in Minuba

 Productlijst: JA

 Kortingen: JA

 Prijslijsten: JA