ABAX

Met ABAX bereik je meer - met minder

Met ABAX krijg je volledige controle over alle voertuigen en apparaten in je wagenpark - eenvoudig en intelligent met behulp van het datagestuurde en gebruiksvriendelijke platform van ABAX. ABAX geeft je de mogelijkheid om je bedrijf slimmer te runnen, waarbij je tijd, middelen en geld bespaart.

De integratie tussen Minuba en ABAX stelt klanten in staat een nauwkeurige database te krijgen, waarmee je datagestuurde beslissingen kunt nemen, je bedrijf effectief kunt beheren en de bedrijfskosten kunt optimaliseren. ABAX verandert telematica met inzichten in mobiliteitsgegevens waarmee je meer kunt bereiken met minder.

Met andere woorden: ABAX creëert toegevoegde waarde voor zijn gebruikers door hen te helpen hun bedrijf slimmer te runnen, zodat ze tijd, middelen en geld kunnen besparen.

 

Krijg de kans om je bedrijf slimmer te runnen

  • Uitgebreide tracking van materieel en voertuigen: De combinatie van deze twee systemen geeft je volledig inzicht in je materieel, de rijactiviteiten en de tijdsbesteding van jouw medewerkers.
  • Gestroomlijnde administratieve taken: Vereenvoudig jouw administratieve werklast met de twee systemen, zodat werkprocessen sneller en dus efficiënter worden.
  • Vereenvoudigde dagelijkse werkzaamheden: Ervaar een veel eenvoudigere dagelijkse routine wanneer de twee systemen samenwerken om verschillende aspecten van jouw werkzaamheden af ​​te handelen. Jouw rijgerelateerde gegevens in het ABAX platform, waaronder het aantal gereden kilometers, start- en stoptijd en geografische locatie (locatie) van je medewerkers, worden automatisch overgedragen naar Minuba

Hoe je aan de slag gaat met het gebruik van ABAX met jouw Minuba

  • De gebruiker opent een link naar de gebruikersinterface
  • De gebruiker klikt om in te loggen via de integratie
  • De integratie stuurt de gebruiker door naar ABAX
  • De gebruiker logt in met de ABAX beheerder account
  • De integratie zorgt ervoor dat de gebruiker voldoende rechten  heeft om het proces te doorlopen
  • De gebruiker voert de authenticatiesleutel in
  • De integratie stuurt een melding naar het #branches-notificatiekanaal op Slack (voorbeeldbericht: Nieuwe gebruiker is gekoppeld aan Minuba)

Automatiseer handmatige processen met ABAX

Door handmatige processen in jouw bedrijf te automatiseren, maak je niet alleen meer tijd vrij. Je krijgt zo ook de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de waarde van beide systemen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek zelf hoe je aan de slag gaat met ABAX en Minuba.