Een installatie toevoegen aan een bestaande order via de app

Je kunt de installatie van iemand anders toevoegen aan een ​​werkblon door op het plus-pictogram onderaan de pagina te klikken en “Installatie” te selecteren.

Je komt nu op de lijst met installaties van de klant waar je de installatie kunt selecteren die aan de order moet worden toegevoegd. Selecteer de betreffende installatie en druk op bevestigen.

Je komt nu op de lijst met installaties van de klant waar je de installatie kunt selecteren die aan de order moet worden toegevoegd. Selecteer de betreffende installatie en druk op bevestigen.