Facturatie

Het tabblad ‘Facturering’ geeft je een overzicht van het volgende:

• Factuurontwerpen op lopende zaken die klaar zijn voor facturatie op rekening
  • Factuurontwerpen voor afgesloten orders die klaar zijn voor eindfacturatie
  • Goedgekeurde facturen
  • Herinneringen
  • Betaalde facturen

Het is mogelijk om de factuur voor individuele gevallen te openen door te klikken op de beschrijving van een individueel geval of door te klikken op ‘Weergeven’ aan de rechterkant van de regel. ‘Weergeven’ wordt zichtbaar als de muis boven de regel wordt gehouden.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen welke secties getoond moeten worden in het overzicht. Als je de sectie met factuurontwerpen van lopende zaken niet wilt zien, selecteer dan de naam van deze sectie in de balk boven aan de pagina. De secties die niet oranje gemarkeerd zijn in de balk, worden verborgen in het overzicht. De individuele secties kunnen weer worden getoond door op de naam van de sectie in de balk te klikken, zodat ze oranje worden gemarkeerd.

Je kunt kiezen om 10, 25, 50 of 100 items per sectie tegelijk te bekijken.

Met de knop Import/Export kun je facturen importeren en exporteren.

De knop Facturen afletteren gebruik je als je meerdere facturen tegelijk gelijk wilt afletteren. De facturen worden gemarkeerd op de regels, waar ze van kleur veranderen naar grijs of donkerder rood als ze te laat zijn. Klik vervolgens op de knop Facturen afletteren.

Er verschijnt nu een dialoogvenster waarin je wordt gevraagd om de datum van de aflettering in te voeren en je hebt ook de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen.

Houd er rekening mee dat de datum en opmerking voor alle geselecteerde facturen hetzelfde zijn.