Hoe maak ik een koppeling met Twinfield?

In dit artikel gaan we een koppeling tot stand brengen tussen Twinfield en Minuba.

Het maken van de koppeling tussen vereist het volgende:

• Je bent Administratieve gebruiker in Minuba en hebt de beheerder rol.
    Als je niet zeker weet of je de juiste rechten hebt kan je dit de beheer vragen of contact op nemen met Minuba support.
  • Je hebt een hebt een level 4 Twinfield account. Een level 1 (beheer) account is niet geschikt voor het maken van de koppeling.
    Als je niet weet welke level jouw account heeft kan je dit aan je boekhouder vragen of contact opnemen met Twinfield support
  • Het grootboek dat je gebruikt moet de instelling Verdere analyse Nee hebben. Als dit niet het geval is zal er een foutmelding komen bij het exporteren naar Twinfield.

Mochten er problemen optreden bij het maken van de koppeling is het in de eerste instantie het beste om contact op te nemen met Minuba support.

Koppelen aan Twinfield:

Als je bent ingelogd in Minuba neem je volgende stappen:

• Klik op tandwiel
  • Kies Administratie
  • Klik op Integratiemodule voor boekhoudsystemen

• onder Kies integratie: kies je Twinfield
  • Er verschijnt nu een blauwe knop met de tekst Verbinden aan Twinfield

Als je hier op klikt wordt je doorgestuurd naar het Twinfield inlogscherm.

Als je bent ingelogd verschijnt een scherm waar je moet bevestigen dat Minuba toegang moet krijgen tot bepaalde gegevens.

Maak eventuele wijzigingen en bevestig de wijzigingen door op de blauwe knop te klikken.

Je wordt nu teruggeleid naar Minuba en krijgt volgende melding:

Vervolgens moeten een aantal gegevens worden ingevoerd:

Kies de administratie die gebruikt wordt in Twinfield. Voer daarna de kostenplaats in en de belastingtarieven.

Wij raden volgende gegevens aan:

Kostenplaats: 1300 (dit is “Debiteuren”)
BTW Hoog: 21
Verkoop laag: 9
BTW 0%: 0

Overige kunnen leeg gelaten worden.

Tot slot klik je op  om de instellingen op te slaan.

Van nu af aan zullen definitief gemaakte facturen worden geëxporteerd naar Twinfield als boekingen.

Werk ze!