medewerkers toevoegen aan, of verwijderen van een order

U kunt medewerkers aan een order toewijzen of verwijderen met de webapplicatie of de app.

Webapplicatie

Een toegewezen medewerker kan worden verwijderd van een order door de werkbon te openen voor de betreffende order. Klik vervolgens op “Medewerkers” onder “Snelkoppelingen” in het menu aan de rechterkant van uw scherm. U gaat nu naar het onderdeel “Medewerkers” op de werkbon en heeft nu de mogelijkheid wijzigingen aan te brengen in de toegewezen medewerkers. U kunt een medewerkers verwijderen door de medewerker van “Toegewezen medewerkers” naar “Beschikbare medewerkers” te slepen. U kunt ook een of meerdere medewerkers in lijst selecteren en vervolgens op de “<<” knop klikken.

App

Open de werkbon voor de betreffende order. Druk nu op de menu knop (3 streepjes) en kies vervolgens “Medewerkers”. Een toegewezen medewerker kan verwijderd worden va een order door op het kruisje naast de naam van de betreffende medewerker te drukken. Druk op “Ok” in venster dat geopend word. De medewerker is dan losgekoppeld van de order.

Als u een medewerker wilt toevoegen drukt u op , u selecteert vervolgens de medewerkers die u aan de order wilt toevoegen en drukt op “Opslaan”.