Krijg een overzicht van al je installaties (app)

Om de lijst met al je installaties te zien, tik je op het pictogram met de 3 balken in de linkerbovenhoek en druk je op “Systeem”. Vervolgens kom je op de pagina waar je een volledige lijst van al je installaties kunt zien.

In “Systeem” zie je dus informatie over al je installaties en heb je de mogelijkheid om op een specifieke installatie te klikken, waarna je naar een meer gedetailleerde systeempagina van de geselecteerde installatie gaat.

Op de installatiepagina kun je via het zoekveld bovenaan naar specifieke installaties zoeken. Ook kun je ervoor kiezen om de volgorde van de installaties te sorteren door onder het zoekveld op “Installatienummer” te klikken.

Hier kun je de installaties sorteren op installatienummer of eigenaar, met de mogelijkheid om te kiezen of het oplopend of aflopend moet.

Nieuwe installatie aanmaken (app)

Je kan een nieuwe installatie aanmaken vanuit de installatielijst. Dit doe je door op de plusknop in de benedenhoek van de lijst te drukken.

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om de benodigde informatie in te voeren en de betreffende eigenaar aan de installatie toe te voegen.

Zo creëer je snel een nieuwe installatie als je op pad bent naar klanten.