Planningsweergave op volledig scherm

Om een overzicht te krijgen van de taken van je werknemers, kun je het planningstabblad op volledig scherm bekijken.

Dit doe je door naar het tabblad planning te gaan en op de knop “Volledig scherm” te drukken.

Als je op ‘Volledig scherm’ klikt, zie je alleen de agenda. Hierdoor worden het bovenste menu en de tabel ‘Actieve orders in de geselecteerde periode’ verborgen zolang de schermvullende weergave is ingeschakeld.