Rekeningoverzicht bij klanten

In dit artikel nemen we door hoe je een rekeningoverzicht kan krijgen voor een klant.

In Minuba kan een rekeningoverzicht worden gegenereerd door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op het Tandwiel
  2. Kies Klanten
  3. Klik op de klant waarvan je een rekeningoverzicht wilt zien.
  4. Scrol naar beneden naar Rekeningoverzicht, of klik op Rekeningoverzicht in het Snelkoppelingen menu rechts op de pagina.

Dit rekeningoverzicht kan ook worden geëxporteerd naar Excel, door te klikken op de Rekeningoverzicht exporteren knop te klikken. Er zal een venster worden geopend waarin je de periode kan aangeven. Je geeft de begin en einddatum aan, beide dagen worden meegeteld.