Verbeterd overzicht voor groothandelsbestellingen

Klik binnen een order, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder, op het menu in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens “Groothandelsbestellingen”.

Klik op “selecteer webshop groothandel” en gebruik het dropdown menu om je gewenste groothandel te selecteren en of je toegang wil tot de groothandel app of webshop. Als de groothandel slechts één van de onderdelen heeft, wordt er slechts één optie weergegeven.