Voeg documentatie toe aan je werkbon in de app

• Documentatie uploaden
  • Documentatie berwerken

Documentatie uploaden

Als je foto’s als documentatie hebt gemaakt, kun je deze rechtstreeks vanuit de app uploaden naar je werkbon.

Documentatie bewerken

Als je informatie over documentatie op een werkbon moet bewerken, kun je dit eenvoudig doen vanuit de app.

Als je op je werkblad bent, kun je links het actiemenu openen en dan ‘documentatie’ selecteren. Je navigeert vervolgens naar de pagina waar je een overzicht van je documentatie op een werkbon krijgt.

Hier kun je op de drie verticale puntjes drukken – selecteer ‘bewerken’, waarna je naar de pagina met de mogelijkheid om documentatie te bewerken wordt genavigeerd.

Nu heb je de mogelijkheid om de naam van het bestand te wijzigen, een omschrijving toe te voegen, te kiezen of de documentatie verborgen moet blijven voor medewerkers zonder de facturatierol, de locatie te kiezen (order, meerwerk of installatie) en een map te kiezen. Merk op dat een bestand niet kan worden opgeslagen zonder een naam te hebben.

Als je documentatie aan een map wil toevoegen, klik je op ‘Toevoegen aan map’, waarna je naar de pagina wordt genavigeerd waar een lijst met reeds bestaande mappen wordt weergegeven. Hier kun je ook een nieuwe map aanmaken – of helemaal geen map selecteren (zie onderstaande afbeelding).

Als je een nieuwe map wil maken, moet je op het ‘plus’-pictogram klikken, waar je een dialoogvenster ziet, zoals te zien in de afbeelding hieronder, waar je de mapnaam kunt opgeven.