Wat is de serviceovereenkomst module?

Serviceovereenkomsten zijn een eenvoudige manier om herhalende orders te beheren.

De serviceovereenkomst-module maakt het mogelijk om servicebezoeken in te stellen in Minuba. Het enige dat u hoeft te doen is deze functie te activeren, dan heeft u meteen toegang tot serviceovereenkomsten in Minuba.

Dit doet u als volgt:

1. klik op
  2. Kies Administratie
  3. Onder “Extra modules” kiest u “Serviceovereenkomstmodule
  4. Klik op de knop “Module inschakelen” aan de rechterkant van het scherm.
  5. Het kopje “Serviceovereenkomsten” word voortaan in de taakbalk weergegeven.

Als u behoefte heeft om elke dag/week/maand/jaar een vaste klus uit te voeren is de serviceovereenkomst-module interessant voor u.

Serviceovereenkomsten  zijn in principe een sjabloon voor orders met een vast tijdsinterval, dus u kunt veel orders in een keer aanmaken en beheren.

Behalve serviceovereenkomsten zijn er ook installatie-serviceovereenkomsten in de module. Een installatie kan een object zijn die periodiek moet worden onderhouden. Met de installatieservicemodule heeft u de mogelijkheid te communiceren welke materialen nodig zijn en welke installatie de werkzaamheden op uitgevoerd moeten worden.