Wil je jouw groothandel in Minuba hebben?

Neem contact op met je groothandel voor meer informatie. Als je een naam, telefoonnummer en een e-mailadres hebt van een contactpersoon bij  je groothandel kun je deze gegevens naar support@minuba.nl sturen. Wij zullen dan contact met de groothandel opnemen om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. In Denemarken is er reeds een samenwerking met meer dan 80 groothandels, in Nederland willen we ook graag samenwerken met zoveel mogelijk groothandels.

Ben je leverancier of groothandel?
Maak het je klanten gemakkelijk om je bijgewerkte productlijsten te kunnen raadplegen in hun orderbeheersysteem. Hoe gemakkelijker het voor de klant is, hoe meer deze zal bestellen bij jou. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je ons je productlijsten wil toesturen, dit hangt natuurlijk af van hoe vaak je de prijzen bijwerkt. Je klanten kunnen ook zien wanneer je productlijst is bijgewerkt, efficiënt en tijdsbesparend.

Productlijst:
Minuba kan automatisch je productlijst inlezen met prijzen, zodat je assortiment en prijzen altijd bijgewerkt zijn.

We kunnen je productlijst ontvangen via e-mail of we kunnen het bij je halen als je een API hebt.

Als je ons een bestand via e-mail toestuurt moet deze aan de volgende eisen voldoen:

• Minuba kan productlijsten verwerken in CSV- of XML-formaat.
  • Het bestand moet minimaal het volgende bevatten:
    • uniek artikelnummer
    • artikelnaam
    • prijs
  • Het bestand mag ook het volgende bevatten:
    • EAN-nummer
    • brancheartikelnummer
    • kortingsgroep
    • eenheid
    • link naar afbeelding
  • De e-mail moet altijd van dezelfde afzender komen
  • Het onderwerpveld van de e-mail moet van te voren zijn afgesproken
  • Als je e-mails digitaal kunt ondertekenen is dat een voordeel
  • Als je een prijs-API hebt, stuur ons dan de specificaties

Klantspecifiek kortingsbestand:
Om het uiterste te kunnen halen uit je productlijst, is het belangrijk dat de klant zijn eigen prijzen kan zien nadat eventuele korting van de prijs is afgetrokken. Daarom kan Minuba lijstprijzen en kortingen van elkaar onderscheiden voor klanten.

Minuba ondersteunt 3 kortingstypes: Algemene korting, korting op productgroepen en korting op individuele producten.

Je kunt het kortingbestand rechtstreeks naar Minuba sturen, of naar de klant die het vervolgens doorstuurt naar Minuba. Het is van belang dat het kortingbestand klantspecifiek is.

We kunnen je kortingslijst ontvangen via e-mail of we kunnen het bij je halen als je een API hebt.

Als je ons een bestand via e-mail toestuurt moet deze aan de volgende eisen voldoen:

• Minuba kan kortingsbestanden verwerken in CSV- of XML-formaat.
  • Het bestand moet minimaal het volgende bevatten:
    • uniek artikelnummer of kortinggroep
    • korting in procenten of nettoprijs (als je de nettoprijs gebruikt moet de lijstprijs ook in het bestand aanwezig zijn)

Heb je een webshop voor je klanten?
Neem contact met ons op om je inkoopfunctie te integreren in Minuba, zodat klanten hun inkopen kunnen doen vanuit hun orderbeheer. Dat schept waarde!

Meteen aan de slag
Neem contact op met Minuba via 020 8084 361 of info@minuba.nl dan gaan we meteen aan de slag.

We hopen snel van je te horen!