Wilt u uw groothandel in Minuba hebben?

Neem contact op met uw groothandel voor meer informatie. Als u een naam, telefoonnummer en een e-mailadres heeft voor een contactpersoon bij  uw groothandel kunt u deze gegevens naar support@minuba.nl sturen. Wij zullen dan contact met de groothandel opnemen om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. In Denemarken is er reeds een samenwerking met meer dan 60 groothandels, in Nederland willen we ook graag samenwerken met zoveel mogelijk groothandels.

Bent u leverancier of groothandel?
Maak het uw klanten gemakkelijk om uw bijgewerkte productlijsten te kunnen raadplegen in hun orderbeheersysteem. Hoe gemakkelijker het voor de klant is, hoe meer deze zal bestellen bij u. U kunt zelf kiezen hoe vaak u ons uw productlijsten wil toesturen, dit hangt natuurlijk af van hoe vaak u uw prijzen bijwerkt. Uw klanten kunnen ook zien wanneer uw productlijst is bijgewerkt, efficiënt en tijdsbesparend.

Productlijst:
Minuba kan automatisch uw productlijst inlezen met prijzen, zodat uw assortiment en prijzen altijd bijgewerkt zijn.

We kunnen uw productlijst ontvangen via e-mail of we kunnen het bij u halen als u een API heeft.

Als u ons een bestand via e-mail toestuurt moet deze aan de volgende eisen voldoen:

• Minuba kan productlijsten verwerken in CSV- of XML-formaat.
  • Het bestand moet minimaal het volgende bevatten:
    • uniek artikelnummer
    • artikelnaam
    • prijs
  • Het bestand mag ook het volgende bevatten:
    • EAN-nummer
    • brancheartikelnummer
    • kortingsgroep
    • eenheid
    • link naar afbeelding
  • De e-mail moet altijd van dezelfde afzender komen
  • Het onderwerpveld van de e-mail moet van te voren zijn afgesproken
  • Als e-mails digitaal kunt ondertekenen is dat een voordeel
  • Als u een prijs-API heeft, stuur ons dat de specificaties

Klantspecifiek kortingsbestand:
Om het uiterste te kunnen halen uit uw productlijst, is het belangrijk dat de klant zijn eigen prijzen kan zien nadat eventuele korting van de prijs is afgetrokken. Daarom kan Minuba lijstprijzen en kortingen van elkaar onderscheiden voor klanten.

Minuba ondersteunt 3 kortingtyper: Algemene korting, korting op productgroepen en korting op individuele producten.

U kunt het kortingbestand rechtstreeks naar Minuba sturen, of naar de klant die het vervolgens naar doorstuurt naar Minuba. Het is van belang dat het krotingbestand klantspecifiek is.

We kunnen uw productlijst ontvangen via e-mail of we kunnen het bij u halen als u een API heeft.

Als u ons een bestand via e-mail toestuurt moet deze aan de volgende eisen voldoen:

• Minuba kan productlijsten verwerken in CSV- of XML-formaat.
  • Het bestand moet minimaal het volgende bevatten:
    • uniek artikelnummer of kortinggroep
    • korting in procenten of nettoprijs (als u nettoprijs gebruikt moet de lijstprijs ook in het bestand aanwezig zijn)

Heeft u een webshop voor uw klanten?
Neem contact met ons op om uw inkoopfunctie te integreren in Minuba, zodat klanten hun inkopen kunnen doen vanuit hun orderbeheer. Dat schept waarde!

Meteen aan de slag
Neem contact met Minuba 020 8084 361 of via info@minuba.nl dan gaan we meteen aan de slag.

We hopen snel van u te horen!