Welkom Gert-Jan Jense – onze Nederlandse Country Manager

Gert-Jan Jense, Country Manager
Gert-Jan Jense, Country Manager

Sinds 14 mei 2018 is Minuba officieel gevestigd in Nederland. Lees het artikel hier. Gert-Jan Jense is Minuba’s Nederlandse Country Manager. Leer hem hieronder beter kennen:

Gert-Jan Jense

Wie is Gert-Jan eigenlijk?

Gert-Jan heeft bouwkunde gestudeerd en heeft meerdere functies in de sales gehad, onder andere bij Intrum Justitia, Transcom en Exact. De laatste drie jaar was Gert-Jan regional sales manager bij Sidetrade, een Frans SaaS bedrijf, gespecialiseerd in creditmanagement en predictive sales & marketing oplossingen.

Gert-Jan voegt daardoor enorme kennis en ervaring toe aan Minuba Nederland.

Wat Gert-Jan’s rol binnen Minuba? 

Gert-Jan is Country Manager voor Minuba in Nederland. Hij koos Minuba onder andere omdat “het een ambitieus bedrijf is met een goede visie over hoe installateurs meer uit hun klussen kunnen halen”. Hij voegt daar aan toe: “Het is ook een fantastische mogelijkheid om Nederlandse installateurs te inspireren hoe zij hun bedrijfsvoering kunnen digitaliseren, waardoor hun werk makkelijker wordt en zij meer kunnen verdienen”.

Gert-Jan vertelt dat hij blij is deel te zijn van Minuba, omdat Minuba een open organisatie is met ervaren en zeer toegewijde medewerkers, die elke dag hard werken om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren. Wie wil nou niet deel zijn van zo’n team?”

Welke toegevoegde waarde heb jij voor Minuba?

“Ik breng inspiratie en nieuwe ideeën, gebaseerd op mijn kennis en ervaring van de Nederlandse markt. Daarmee zal ik, in samenwerking met iedereen bij Minuba, het voortouw nemen in Nederland om Minuba bekend te maken en Minuba en onze klanten samen te laten groeien.”

Gert-Jan is al stevig aan de slag met het verspreiden van Minuba voor de Nederlandse vak- en servicebedrijven.

Hartelijk welkom bij Minuba!