Ontmoet Minuba’s Country Managers

Mød Minubas Country Managers
Mød Minubas Country Managers

Hedendaags helpt Minuba vak- en servicebedrijven met het digitaliseren en effektiviseren van hun gehele workflow in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Nederland. In elk land zitten onze scherpe countrymanagers en helpen Minuba te verspreiden ten behoeve van de hele vak- en servicebranche.

Thomas Nordby, Country Manager in Noorwegen

Thomas starte bij Minuba in mei en is al flink bezig Minuba te verspreiden naar de vak- en servicebedrijven in Noorwegen.

Als countrymanager zal mijn focus liggen bij het vinden van goede samenwerkingspartners en onze klanten helpen met een meer eenvoudige dagelijkse gang van zaken door werkprocessen te digitaliseren.” – Thomas Nordby, Countrymanager, Minuba Noorwegen.

Gert-Jan Jense, Country Manager in Nederland

“Ik breng inspiratie en nieuwe ideeën, gebaseerd op mijn kennis en ervaring van de Nederlandse markt. Daarmee zal ik, in samenwerking met iedereen bij Minuba, het voortouw nemen in Nederland om Minuba bekend te maken en Minuba en onze klanten samen te laten groeien. – Gert-Jan Jense, Countrymanager, Minuba Holland.

Leer Gert-Jan hier beter kennen.

Anton Nyman, Country Manager in Zweden

Ik kom met leiderschap, verkoopcompetenties en een positieve houding. Minuba Zweden wordt een groot deel van Minuba – en ik ben de man achter het roer.” – Anton Nyman, Countrymanager, Minuba Zweden.

Christoffer Feldt-Sørensen, Country Manager in Denemarken

“Door de jaren heen heb ik een grote passie ontwikkeld om waarde te creëren samen met partners die de waarde van hun bedrijf willen vergroten via nieuwe acties en ideeën.”