Kan ik documenten toevoegen als bijlage, als ik een e-mail verstuur?

In dit artikel verklaren we hoe je afbeeldingen en pdf-bestanden kan toevoegen als bijlage bij het versturen van e-mails vanuit Minuba. Daarnaast wordt beschreven hoe je pdf-bestanden en afbeeldingen kunt samenvoegen in één pdf-document.
Als je een factuur verstuurd naar een klant heb je altijd mogelijkheid om documenten toe te voegen die gerelateerd zijn aan de order. Volgende documenten kunnen worden toegevoegd, mits deze zijn aangemaakt:

• Offertedocument
  • Orderbevestiging
  • Kwaliteitscontroledocumenten/checklists
  • Documentatie
  • Factuurconcept
  • Factuur

De individuele documenten kunnen worden toegevoegd onder de daar toehorende tabbladen boven het mailvenster.

Onder elk tabblad kies je de documenten die je als bijlage wilt toevoegen. Je kan meerdere bestanden met het zelfde type toevoegen.

Afbeeldingen en PDF-bestanden in één PDF-document

Det er muligt at slå alle PDF’er og billeder sammen til en PDF, f.eks en faktura, en ordrebekræftelse, kvalitetssikringsdokumenter samt flere stykker billeddokumentation sammenlagt til en PDF. Dermed undgår du at sende flere vedhæftninger i mailen og i stedet fremsende ét samlet dokument. Det gør det lettere for din kunde, at danne sig et overblik over vedhæftede dokumentation.

Du samler fotos og PDF-dokument ved at klikke i tjekboksen nederst i mailvinduet. Når mailen sendes, vedhæftes alle valgte dokumenter og billeder i mailen, og PDF’er og billeder samles i ét dokument.
Dokumenter som f.eks. word og Excel filer bliver stadig vedhæftet separat fra den sammenlagte PDF med indstillingen slået til.

Rigtig god arbejdslyst!