Hoe kan ik mijn eigen prijzen bij Solar zien in Minuba?

Standaard worden de brutoadviesprijzen weergegeven als je materialen zoekt in Minuba. Om een nauwkeuriger beeld te krijgen van kosten en om winstmarges te kunnen berekenen over de kostprijs, kan je ook je eigen inkoopsprijs gebruiken.

Om je eigen prijzen te kunnen gebruiken moet je over een conditiebestand (ICC 1.1 formaat) beschikken van Solar, en je moet beheerder rechten hebben in Minuba.

Het conditiebestand bemachtigen

• Ga naar Solar’s webshop en log in door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren
  • In de oude webshop:
    • Tools
    • ICC/PAB bestanden
      Onderaan de pagina vind je het ICC 1.1 bestand
  • In de nieuwe webshop:
    • Artikel- en kortingsbestanden
    • Kortingsbestanden
    • ICC 1.1

Het conditiebestand inlezen

Het bestand dat je hebt gedownload (solarCon.txt) kan nu worden ingelezen in Minuba.

• Klik op tandwiel
  • Kies Administratie
  • Klik op Groothandelsovereenkomsten
  • Klik op de regel met Solar Nederland BV
  • Onder Kortingsovereenkomst punt 2. Kortingsbestand uploaden kan je nu het conditiebestand kiezen en uploaden.