Hoe maak ik een Quick-order in Minuba?

Onder “Planning” kunt u Quick-orders aanmaken. Dit is een order die niet reeds in het systeem is aangemaakt, maar die u graag snel wilt aanmaken zonder de  knop te hoeven gebruiken.

Als klikt op het tidstip, datum of medewerker klikt, waar u graag een order wilt uitvoeren, komt u het gewoonlijke venster tevoorschijn. In plaats van een order te selecteren, kiest u [Nieuwe order aanmaken]:

Nieuwe order aanmaken

Als u [Nieuwe ordre aanmaken] heeft gekozen wordt onderstaande scherm weergegeven. Hier kunt u een order aanmaken met ordertype, titel, werkbeschrijving, klantgegevens en medewerkers:

Als alles ingevuld is klikt u op “Order goedkeuren en sluiten”, de order is daarmee aangemaakt. Nu kunt u tijd plannen of registreren voor deze order. U kunt natuurlijk ook meteen naar de nieuwe werkbon gaan: