Installatie toevoegen aan bestaande order APP

Je kunt de installatie van een klant toevoegen aan een huidige ​​werkbon door op het plus-icoon onderaan de pagina te klikken en “Installatie” te selecteren.

Dit brengt je naar een lijst met installaties van de klant, waar je de installatie kunt selecteren die aan de order moet worden toegevoegd. Selecteer de gewenste installatie en druk op bevestigen.

Installatie uit order verwijderen

Als je in plaats daarvan een installatie van een order wil verwijderen, druk je op de order op “Toon alle installaties”. Vervolgens kun je de installatie selecteren die je wil verwijderen en op “Verwijder installatie van order” drukken.

Maak direct op de order een nieuwe installatie aan

Als je een nieuwe installatie gerelateerd aan een order wil aanmaken, heb je ook de mogelijkheid om dit direct vanaf de werkbon te doen.

Je kunt ervoor kiezen om op het plusje onderaan de werkbon te drukken en installatie te selecteren, net als voorheen, waarna je op het plusje in de rechter benedenhoek drukt. Zo ontstaat er een installatie die zowel aan de klant, maar ook direct aan de order wordt gekoppeld.

Als er al een installatie aan je installatie is gekoppeld, kun je ook op “Toon alle installaties” klikken, een installatie selecteren en op het plusje rechtsonder drukken.