Waar kan ik de Auth Key voor de API vinden?

Auth Key voor de API

Deze sleutel kan gebruikt worden om anderen toegang te geven om gegevens bij te werken of wijzigen in Minuba via de Minuba API.

Een vlootsturingsleverancier kan bijvoorbeeld de Minuba API met jullie sleutel gebruiken, om informatie over ritten vanuit hun systeem naar Minuba te sturen. Deze zijn dan zichtbaar onder Mijn tijd.

Auth Key voor de API genereren

De Auth Key kun je vinden op de Gebruiker wijzigen pagina. Om hier te komen doe je als volgt:

1. Zorg dat je bent ingelogd in je Minuba account.
  2. Klik op het Tandwiel rechtsboven in het scherm.
  3. Kies Administratie.
  4. Klik op Gebruikers.
  5. Kies de gebruiker waarvoor de Auth Key gegenereerd moet worden.
    De sleutel geeft de zelfde toegangsrechten als deze gebruiker zelf heeft. Als het gewenst is dat de sleutel volledige toegang geeft, moet een gebruiker met beheerder rechten worden gekozen.
  6. Ga naar Geavanceerde instellingen.
  7. Klik op de knop met Nieuwe sleutel aanmaken.
  8. Sla je wijzigingen op.
  9. Nu kan de sleutel worden gedeeld.