Zie de EDI referentie op een materiaalregistratie bij bewerking

In Minuba kunt u instellen, welke kolommen met gegevens u ziet, als u uw materiaalregistratie bewerkt. U kunt instellen dat u graag wilt zien waar het nummer op de EDI factuur vandaan komt.

Gegevens kolommen instellen

Als u een werkbon voor u heeft, kunt onder “Materiaalregistratie” de kolom “EDI ref.” zien. Dit nummer is gemarkeerd op onderstaande afbeelding:

Als u klikt op “Bijwerken” op de materiaalregistratie, zal deze standaard “EDI ref.” verbergen. Als u toch dit wilt laten weergeven klikt u op de knop met de drie streepjes rechtsboven de tabel. In het menu klikt u vervolgens op “Velden kiezen”.

In het menu zet u een vinkje bij “EDI ref.” og trykker “OK”.

Nu kunt u EDI zien in een eigen kolom. Deze functie is ook toegankelijk voor extra werkzaamheden.

Wij hebben hiermee doorgenomen hoe u de instellingen voor de kolommen kan aanpassen aan uw behoeftes. Veel plezier!