Zie de EDI referentie op een materiaalregistratie bij bewerking

In Minuba kan je instellen, welke kolommen met gegevens je ziet als je je materiaalregistratie bewerkt. Je kunt instellen dat je graag wil zien waar het nummer op de EDI factuur vandaan komt.

Gegevens kolommen instellen

Als je een werkbon voor je hebt, kan je onder “Materiaalregistratie” de kolom “EDI ref.” zien. Dit nummer is gemarkeerd op onderstaande afbeelding:

Als je klikt op “Bijwerken” op de materiaalregistratie, zal deze standaard “EDI ref.” verbergen. Als je dit toch wil laten weergeven klik je op de knop met de drie streepjes rechtsboven de tabel. In het menu klik je vervolgens op “Velden kiezen”.

In het menu zet je een vinkje bij “EDI ref.” en klikt op “OK”.

Nu kan je de EDI referentie zien in een eigen kolom. Deze functie is ook toegankelijk voor extra werkzaamheden.

We hebben nu doorgenomen hoe je de instellingen voor de kolommen kan aanpassen aan je behoeftes. Veel plezier!