Met Minuba houd ik meer tijd over voor mijn klanten

Jmf, gedreven in techniek

Op 1 februari 2020 begon Frederik van de Craats onder de naam JMF zijn onderneming. Zijn klanten zijn bouwbedrijven en particulieren. JMF kan voor klanten het hele ontwerp en de installatie van de volledige elektrotechnische installatie voor woningen en bedrijfspanden verzorgen. Ook op het gebied van domotica (automatische bediening van bijvoorbeeld verwarming en verlichting), beveiliging en verduurzaming (zonne-energie) ben je bij JMF aan het goede adres. En bij de start van de onderneming begon hij meteen goed met Minuba en Visma eAccounting.

En bij alles wat JMF doet staat de klant centraal, of zoals Frederik dat zelf omschrijft: “Gedreven, net dat beetje extra en anders dan de meeste installateurs”.

Gedreven gecertificeerd

En dat Frederik alles op het hoogste niveau professioneel wil uitvoeren, blijkt ook wel uit de erkenning die hij heeft als installateur bij InstallQ en zijn lidmaatschap van Techniek Nederland.

Jmf ontzorgt en koos daarom voor minuba en visma eaccounting

Zijn gedrevenheid en wil om steeds dat stapje extra te kunnen zetten, is dan ook een reden om te werken met Minuba. Minuba automatiseert de facturatie en het orderbeheer. Een makkelijk te gebruiken app met digitale werkbonnen, waarmee je o.a. kan offreren, tijd en materialen kan registreren, projecten kan opleveren en facturen. En met minder papieren rompslomp wordt voorkomen dat dingen vergeten worden en ben je eerder klaar met de administratie.

De naadloze integratie met Visma eAccounting, waarmee je slim en eenvoudig kan boekhouden, de handige koppelingen naar de groothandelsartikelen en prijs- en kortingsbestanden en het gebruiksgemak van Minuba, maken dat Frederik meer tijd heeft voor dat beetje extra en anders dan de meeste installateurs.

Frederik van de Craats: “Minuba is gebruiksvriendelijk en doordat alle artikelen en prijzen van mijn groothandels beschikbaar zijn in Minuba, is een offerte en een factuur zo gemaakt.”

Deel de inhoud