Minuba geeft ons meer inzicht en controle

Harrie huijbers beregening en waterbehandeling

Harrie Huijbers heeft in 2006 zijn bedrijf opgericht en mag zich samen met zijn team inmiddels ‘huisinstallateur’ van menig vooraanstaand hovenier noemen. Hij heeft een groot aantal gerenommeerde projecten op zijn naam, waaronder het verzorgen van beregeningsinstallaties voor verschillende winnaars van de ‘tuin van het jaar award’.

Zijn expertise reikt van particuliere parktuinen tot aan stadstuinen en zelfs daktuinen passeren de revue. Daarnaast verzorgt Harrie Huijbers grootschalige beregening voor bedrijven en sportvelden.

Hoge kwaliteit en persoonlijk contact

Kenmerkend voor Harrie zijn werkwijze is zijn persoonlijke aanpak, kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking en zijn oplossingsgerichte benadering.

Daarnaast zit het toepassen en gebruiken van slimme technologie in de genen van de onderneming. Beregeningsinstallaties werken bijvoorbeeld computergestuurd en zijn desgewenst op afstand bedienbaar via een app op mobiele telefoons of tablets.

Altijd de best mogelijke service

Het bieden van de best mogelijke service aan klanten is ook een reden om te werken met Minuba. Het online systeem automatiseert directe facturatie en orderbeheer. Dit vermindert papieren rompslomp en voorkomt dat dingen vergeten worden. Daarnaast is het mogelijk om foto’s en documenten direct te koppelen aan orders en klanten.

Dit resulteert in een geoptimaliseerd proces dat het dagelijkse werk en eventuele latere opvolging veel eenvoudiger maakt.

Deel de inhoud