Hoe importeer ik gebruikers?

Als je meerdere gebruikers hebt die aangemaakt moeten worden in Minuba, kunnen deze worden geïmporteerd vanuit een CSV-bestand.

Om dit te kunnen doen moet je je ervan verzekeren dat je genoeg licenties hebt van elk type.

Je kan gebruikers importeren door te klikken op het tandwiel rechtsboven, en vervolgens Administratie te kiezen.

Op de administratiepagina klik je op Gebruikers.

Je krijgt nu het licentie-overzicht te zien. Linksboven kun je Importeren klikken, kies vervolgens Importeer gebruikers. Je kan nu een CSV-bestand kiezen die de gebruikrs bevat die aangemaakt moeten worden.

Op de importpagina kies je welke type gegevens onder elke kolom staat vermeld. Als je klaar bent klik je op Opslaan en inlezen.

De volgende velden zijn verplicht: gebruikerstype, voornaam, achternaam en e-mail.