Hoe kan ik een verwijderde gebruiker terughalen?

Soms kan het handig zijn om een verwijderde gebruiker te herstellen, bijvoorbeeld als en werknemer opnieuw is aangenomen.Om een verwijderde gebruiker te herstellen doe j als volgt:

• Klik op tandwiel
  • Kies Administratie
  • Klik op Gebruikers

Onder Verwijderde medewerkers wordt een lijst weergegeven met verwijderde medewerkers. Als dit niet word weergegeven kan je op de Verwijderde knop klikken. Als deze oranje is worden verwijderde medewerkers weergegeven.

• Vind de betreffende medewerkers en klik op de regel met diens naam.
  • Klik nu op Medewerker opnieuw aanmaken

Als je onvoldoende vrije licenties hebt om de medewerker opnieuw aan te maken zal je worden gevraagd een extra licentie aan te schaffen. Als er voldoende licenties zijn moet je bevestigen door op Goedkeuren te klikken. De medewerker in kwestie zal nu zijn hersteld en de account is wederom actief.

Vergeet niet een nieuw wachtwoord in te stellen of een welkomstmail te sturen als de medewerker een nieuwe wachtwoord moet hebben.