Integraties in Minuba

Personaliseer je Minuba met integraties die aansluiten bij jouw bedrijf

Minuba biedt integraties met een breed scala aan boekhoud-, incasso-, service- en salarissystemen, evenals wagenparkbeheer. Wat al onze integraties gemeen hebben, is dat ze bedoeld zijn om je dagelijkse werkzaamheden te vereenvoudigen en je meer inzicht in je bedrijf te geven.
De integratie met de meeste systemen verloopt via een API. Simpel gezegd betekent dit dat de communicatie van Minuba naar het betreffende systeem gemakkelijk en veilig is.
Met de integratie naar de verschillende systemen bespaar je tijd door automatische overdracht vanuit Minuba en voorkom of verminder je fouten.

 

Meest gebruikt

ABAX

ABAX

Wagenparkbeheer

Met ABAX heb je controle over elk aspect van je omgeving. Je kunt op intelligente wijze gebruik maken van de datadrive van ABAX en een brug slaan naar het bestaande platform.

Anderen gebruiken ook

Exact

Exact

Boekhoudsysteem

Exact is de Nederlandse marktleider in business software en bedient klanten over de hele wereld. Exact helpt met de automatisering van een groot aantal bedrijfsprocessen waarmee ze het mkb in staat stellen competitief en innovatief te zijn.

Fleet Complete

Fleet Complete

Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer van Fleet Compleet en orderbeheer van Minuba geven je meer overzicht en gemak tijdens het werk.

Mollie

Mollie

Betaling

Wij zijn Mollie. Een pionier in de financiële sector en een van de snelst groeiende fintechs in Europa. Wij vinden dat elke onderneming het recht heeft om te groeien.

Ook bij Minuba GO
SnelStart

SnelStart

Boekhoudsysteem

Boekhouden, factureren, btw-aangiftes, automatische bankkoppelingen, offertes, aanmaningen of uitgebreide rapportages: het kan in SnelStart. En je werkt ook nog makkelijk online samen met je boekhouder of accountant. SnelStart maakt boekhouden makkelijk.

Twinfield

Twinfield

Boekhoudsysteem

Twinfield boekhouden, onderdeel van Wolters Kluwer, helpt klanten hun business te runnen in een markt die zich voortdurend ontwikkelt. Onze rijke oplossingen helpen je om efficiënter te werken en bieden betrouwbare financiële inzichten.

Ook bij Minuba GO
eAccounting

eAccounting

Boekhoudsysteem

Met meer dan 100.000 gebruikers biedt Visma eAccounting innovatieve en eigentijdse software. Met de nieuwste technieken wordt je administratie vrijwel volledig geautomatiseerd. Wij zijn ervan overtuigd dat jij zo eenvoudig zelf je administratie kan doen.